Matkommunikation

Matkreatör

Som kreatör tar jag fram recept utifrån utvalda ingredienser och/eller kriterier som är satta. Exempelvis kan jag få från en kund att jag ska ta fram ett italienskt recept som måste innehålla tomat och vara vegetariskt. Eller så får jag veta att jag ska ta fram ett fiskrecept som enbart får ta 20 minuter att laga. När receptet är framtaget och godkänt testlagar jag det minst en gång för att se så att det stämmer med de kriterier som är satta.

Matfotografi

För det mesta behöver oftast kunden även ett fotografi på maträtten. I uppdraget som matkreatör stylar jag maträtten tillsammans med dom olika fotografer jag arbetar med.

Matkonsult

Som konsult går jag in och ser över den strategi, planering och/eller  kommunikation som ligger till grund för företagets tänk kring mat, recept och synlighet av dessa. I detta ingår det också att samarbeta med kockar, dietister och kostrådgivare för att se helheten och skapa den kommunikation med maten som krävs.

Matkommunikation

Med bakgrund inom kommunikation, marknadsföring och sociala medier hjälper jag även företag att synas utåt med sina produkter. Det kan vara allt från att ta fram en broschyr, driva en blogg eller driva en Facebook- och/eller Twitter- sida åt företaget.

Uppdrag

Axfood

Vardagsmaten

Willys

Garant

Matblogg

Veckansmiddag